Poklon vaučer 25%

Odgajivačnica NEVA ANGELS i online pet butik Aki-Oka vam poklanjaju poklon vaučer uz koji dobijate popust od 25% za kupovinu celokupnog asortimana za vaše ljubimce.

Sve što treba da uradite jeste da kliknete na dugme koje će vas odvesti pravo u online prodavnicu, gde možete u društvu svog ljubimca kupovati i birati prelepe pet dodatke, od garderobe do igračaka i opreme. Nemate nikakvih ograničenja, sve što vam se dopadne i želite priuštiti vašim ljubimcima, možete to i uraditi sa samo nekoliko klika.

Nakon što ste odabrali artikle koje želite kupiti, kroz pregled vaše korpe bićete upitani za “DISCOUNT CODE”. Vaš kod koji vam obezbeđuje ovaj popust jeste NEVAANGELS25. Nakon što ga unesete biće vam prikazana cena za uplatu sa popustom. Plaćanje je moguće karticama ili preko PayPal naloga. Podsećamo vas da je popust moguće ostvariti isključivo preko linka na koji vas vodi klik na dugme ispod.

Sve uslove dostave moći ćete pročitati prilikom poručivanja ali vam iz skustva možemo reći da su veoma pouzdani. Želimo vam da uživate sa vašim ljubimcima kaoda je svaki dan praznik a vaš ljubimac uvek veseo i sretan. Sretna kupovina.

Pin It on Pinterest